Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /var/www/horitzoasia.cat/datos/web/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264

Horitzó Àsia és un projecte impulsat per l'Ajuntament de Vic, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, l'agència d'emprenedoria Creacció i l'Associació Nits de Cinema Oriental, amb la voluntat de potenciar estratègies integrades en relació a l'Àsia que puguin afavorir el desenvolupament econòmic, social, educatiu i cultural de la ciutat de Vic i el territori.

L'Àsia agrupa països i cultures molt diverses i és per aquesta raó que es presenta com un horitzó molt ampli, però també amb molt d'atractiu i ple de possibilitats. La percepció que pretén transmetre el projecte Horitzó Àsia és tant la d'un concepte geogràfic enormement ampli, com la d'un objectiu de desenvolupament comercial, econòmic, turístic, cultural i universitari, tot unint esforços i creant sinèrgies amb diverses entitats i institucions col·laboradores d'aquí i d'allà. Horitzó Àsia té també un vessant local molt important de treball amb les comunitats asiàtiques d'aquí, com la índia, la xinesa, la filipina o la paquistanesa. Horitzó Àsia es mostra, també, com un oportunitat per enfortir el diàleg i la col·laboració interculturals.

Més en aquesta categoria: Col·laboradors »