'El mico i la tortuga', l’espectacle familiar de llums i ombres que Horitzó Àsia proposa per aquestes festes

Amb l’arribada de les festes nadalenques, Horitzó Àsia proposa una activitat gratuïta pensada pels més petits de la casa i per a tota la família: serà els dies 20 i 28 de desembre i el 4 de gener, a diversos centres cívics de Vic (vegeu horaris i adreces a sota). Amb la voluntat d’acostar els infants al món asiàtic, es proposen tres sessions del conte i espectacle de llums i teatre d’ombres modern “El mico i la tortuga”, a càrrec de l’actriu-titellaire Marta Esmarats i el músic Miquel Fletas, del grup Rondellaire.

El mico i la tortuga és l'adaptació, amb sentit de l'humor i dinamisme, d'un conte tradicional filipí. Després d'un tifó en una illa filipina, el mico Filós i la tortuga Ballaruga decideixen replantar alguna palmera per tenir plàtans. La tortuga no sap enfilar-se pel tronc i agafar els fruits. El mico decideix ajudar-la i compartir els plàtans, però no tot és tant fàcil com sembla. En aquesta aventura els protagonistes s'ho passen molt bé junts com també s'enfaden de valent, al final, però, veurem que prevaldrà la seva amistat. 

Rondellaire, a través d’aquest i la resta d’espectacles que proposen, volen aportar un gra de sorra al món de la creativitat, el foment de la lectura, participar en crear nous espectadors de teatre i música, sense perdre la oportunitat de compartir històries per construir noves mirades cap a la nostra societat. 

Dies i hores de representació del conte:

CCVIC la Guixa (C. Pla del Maset, s/n – La Guixa)
Dissabte, 20 de desembre a les 18h.

CCVIC Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24)
Diumenge, 28 de desembre a les 11h.

CCVIC Serra-de-senferm (C. Riera Major, 2)
Diumenge, 4 de gener a les 12h.

Dt, 16 desembre 2014 In Notícies