Horitzó Àsia posa en marxa la pàgina web del projecte

El projecte Horitzó Àsia, presentat al mes de juny per part de les entitats que l’impulsen, Ajuntament de Vic, Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, Creacció i l’Associació Nits de Cinema Oriental, posa en marxa la pàgina web http://www.horitzoasia.cat dedicada a l’actualitat d’aquesta iniciativa.

Aquest espai virtual vol ser un mitjà de comunicació i divulgació de l’activitat que genera Horitzó Àsia, no només com un recull d’actes d’agenda i notícies, sinó un espai de trobada d’aquelles persones interessades en el món asiàtic des de diverses perspectives, ja sigui a nivell empresarial, educatiu i cultural.

Aquest pàgina web inclou una pàgina d’inici en què es destaca, de manera molt visual, tres imatges destacades del projecte, així com l’agenda d’activitats i les darreres notícies publicades. Més enllà d’aquesta pàgina inicial, la web compta amb apartats en què es troba informació detallada referent a què és i qui forma part del projecte Horitzó Àsia, descripcions dels principals projectes, recull de notícies, agenda de properes activitats i una galeria de fotos dels actes realitzats en el marc d’aquesta iniciativa.

En definitiva, es tracta d’un espai més per potenciar estratègies integrades en relació a l'Àsia que puguin afavorir el desenvolupament econòmic, social, educatiu i cultural de la ciutat de Vic i el territori i posar tota aquesta informació a l’abast de la ciutadania a través d’un entorn web que vol ser atractiu, intuïtiu i de fàcil navegació. Us convidem a visitar-la!

Dl, 15 desembre 2014 In Notícies