Visita de la Hunan University of Finance and Economics (Xina) a la UVic-UCC

Una delegació de la Hunan University of Finance and Economics (HUFE) han visitat la UVic aquest dilluns per tal d'enfortir lligams entre les dues institucions i donar a conèixer els programes acadèmics entre els seus estudiants. Aquesta universitat xinesa ofereix graus de l'àmbit d'empresa i comunicació, i està ubicada a Changsha, província de Hunan (Xina).

La UVic-UCC i la HUFE van signar un conveni de col·laboració el juny de 2017 per tal de promoure les actuacions acadèmiques, científiques i professionals entre les dues institucions. Durant aquesta visita s'ha signat un annex al conveni on s'especifica la col·laboració de tres propostes concretes: l'organització per part de la UVic-UCC de cursos a mida amb una durada de 1 a 3 mesos per a professorat; cursos a mida amb una durada de 1 a 3 mesos per a alumnat de HUFE, i la promoció del curs d'estiu sobre llengua i cultura que la UVic-UCC ofereix durant el mes de juliol a Barcelona i en el qual ja van participar tres estudiants d'aquesta universitat l'estiu de 2017.

La visita ha servit també per veure les necessitats que aquest universitat xinesa té en l'àmbit d'empresa i comunicació i les possibilitats de col·laboració en aquestes dues àrees de coneixement. Els membres de la delegació es van mostrar molt interessats a poder enviar algun estudiant de cara al curs acadèmic 2020-21.

La visita va iniciar-se amb una reunió a la Sala Mecenes de Casa Convalescència, La delegació xinesa estava formada per sis persones de l'equip directiu i encapçalada pel seu president, Xiao Xiangyu. Per part de la UVic-UCC hi van participar el rector, Josep-Eladi Baños, el vicerector de relacions internacionals, Josep Bau, la degana i el vicedegà de la Facultat d'Empresa i Comunicació, i la directora de Programes Internacionals, Montse Corrius. Tot seguit la delegació de la HUFE va tenir l'oportunitat de conèixer les instal·lacions del Campus Miramarges, i especialment els espais de la FEC, com ara els platós de televisió i ràdio, les aules de creativitat i els espais de coworking. L'acte va finalitzar amb un dinar.

Dj, 12 desembre 2019 In Notícies