Curs: "Índia i Xina a través de la seva música"

 

cursmusicaindiaL’òpera de Pequín (Jingju) és una de les màximes expressions de la cultura xinesa que es remunta a l’època de la dinastia Qing. Si t’agradaria entendre i apreciar aquest gènere musical, aquesta és la teva oportunitat. Amb aquest curs podràs endinsar-te a la cultura xinesa a través de senzills exercicis d’entonació i seguiment dels cicles rítmics, desenvolupant d’aquesta manera les teves capacitats auditives.

Aquesta activitat forma part del curs «L'Índia i la Xina a través de la seva música» que ofereix dos mòduls (un dedicat a l’Índia i l’altre a la Xina). Posteriorment es detallarà la informació a un adjunt.

No és necessari tenir coneixements musicals previs.

IMPORTANT: aquest curs gaudeix de reconeixement acadèmic d'1 ECTS a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

Descarrega la informació completa del curs (PDF)

Horaris

De 19:00 h. a 21:00 h.

Dates del curs: del 4 de febrer al 25 de març del 2019.

Professor

Dr. Rafael Caro Repetto etnomusicòleg especialitzat en música tradicional xinesa.

Lloc

Fundació Institut Confuci de Barcelona
Sala polivalent
Carrer d'Elisabets, 10, Barcelona

Preu

100€ (curs sencer: ambdós mòduls)

50€ (un mòdul)

Descarrega la informació completa del curs (PDF)

Inscripció a 1 mòdul

El pagament es realitzarà al següent compte bancari:

ES620081 0556 76 0001063309 (Banc Sabadell Atlàntic). Titular: Casa Àsia.

És imprescindible indicar el nom del mòdul o mòduls al concepte del pagament.

Després del pagament, s’haurà d’enviar el comprovant de pagament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. especificant nom, cognoms, DNI, NIE o passaport, correu electrònic, telèfon de l'alumne i el mòdul del curs. Un cop rebut el comprovant de pagament amb les dades sol·licitades, Casa Àsia es posarà en contacte amb l'alumne

Inscripcií als 2 mòduls (curs sencer)

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL CURS SENCER (Casa Àsia)

Organitza

Musical Bridges del Music Technology Group de la Universitat Pompeu FabraCasa Àsia i Fundació Institut Confuci de Barcelona amb el suport de RecerCaixa, un programa impulsat per l’Obra Social «la Caixa» amb la col·laboració de l'ACUP.

Dg, 27 gener 2019 In Notícies Tags