IV JORNADES HORITZÓ ÀSIA

En el marc de la Universitat d’Estiu de la UVic-UCC i amb l’objectiu de conèixer les diverses realitats culturals del continent asiàtic es plantegen les següents activitats durant el mes de juliol.

Llengua i cultura xinesa.
Taller.
Dilluns 10 i dimarts 11 de juliol de les 17 a les 20 h.
Aproximació al coneixement general sobre la Xina: el seu idioma i la seva cultura. Pel que fa la llengua s’aprendran conceptes bàsics sobre el sistema fonè- tic i gràfic, així com vocabulari i frases d’us quotidià. La part cultural està enfocada a conèixer alguns dels aspectes més bàsics d’aquesta cultura mil·lenària.
Inscripcions: 5€ als Centres Cívics de Vic de 16 a 20 h i a www.vic.cat/ccvic.
Places limitades.


La màgia de la ruta de la seda. El camí que va unir dos universos.
Conferència.
Dimecres 12 de juliol a les 18 h.
Mercè Puntí, Llicenciada en geografia i història i Catedràtica d’Ensenyament Secundari Entrada gratuïta amb aforament limitat
Cal confirmar assistència a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


14ª. Edició Festival Nits de cinema oriental
Festival
Del 18 al 23 de juliol
El Festival Nits de cinema oriental té com a objectiu apropar la cultura asiàtica a través de diferents expressions, especialment el cinema però també d’altres facetes com la gastronomia o les arts plàstiques i escèniques (exposicions, tallers, mostra d’arts marcials, representacions de contes populars, etc.)
Més informació: www.cinemaoriental.com

Dl, 10 juliol 2017 In Notícies