Visita a les oficines de Changsha

Una delegació de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i Creacció van anar el passat mes de març del 2016 a la ciutat de Changsha, Xina, per explicar els seus projectes corresponents i per mantenir una reunió de cortesia amb el conseller d’Educació de l’ambaixada espanyola a Beijing.

La delegació de la UVic-UCC estava formada pel vicerector de Relacions Internacionals i Formació Contínua, el degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació i la delegada per a la Cooperació Acadèmica amb Àsia, juntament amb la directora executiva de Creacció.

Es va treballar un projecte combinat de promoció econòmica, formació i captació d’alumnat amb les autoritats del Changsha High-tech Industrial Development Zone, format per unes 14.000 empreses. Concretament, Creacció va signar un conveni de col·laboració mitjançant el qual la plataforma internacional del parc cedeix un espai per actuar de pont entre les empreses de la ciutat i la comarca d’Osona. Al mateix temps, l’espai serà utilitzat per un agent que treballarà per a la UVic.UCC en la captació d’estudiants.

Dc, 06 juliol 2016 In Notícies