Les II Jornades Empresarials Horitzó Àsia posen de relleu el bon moment actual per fer negocis a Hong Kong i a l’Índia

Dijous i divendres de la setmana passada, la seu de Creacció a Casa Convalescència de Vic va acollir les II Jornades Empresarials Horitzó Àsia dins de la programació de la Universitat d'Estiu de la UVic-UCC. Aquestes jornades, que reben el nom del grup que les impulsa, Horitzó Àsia, han posat en relleu el bon moment actual per fer negocis a Hong Kong i a l'Índia. Les dues sessions en format de taula rodona han explorat les oportunitats comercials existents entre Catalunya i Hong Kong i l'Índia.

La sessió de dijous, "Oportunitats de negoci als mercats audiovisuals", va ser moderada pel director del Festival Nits de Cinema Oriental, Quim Crusellas. Es va tractar sobre la capacitat de negoci que ofereixen els mercats i les fires cinematogràfiques a Hong Kong. Van participar de la sessió el director de Media3 Distribución, Àlex Fernández, el director d'Isaan Entertainment, Xavier Catafal, i la representant del Hong Kong Trade Development Council (HKTDC), Virginia Seoane.

La taula rodona de divendres, "Índia, un nova oportunitat per a les empreses catalanes" es va focalitzar en aquest país com a via per internacionalitzar-se a través de casos d'èxit a mà del màrqueting manager de Mimcord, Joan Rovira, i el representant d'Indsight Índia, Pablo Castells. La sessió va ser coordinada pel vicepresident del Consell Empresarial d'Osona, Àlex Fernández.

Les jornades han comptat amb la programació, també, de l'exposició "Mirades i perspectives. La Xina des d'Espanya" que es podrà veure fins al 31 de juliol a Casa Convalescència, de 8 a 20h. La proposta, que compta amb la col·laboració de la Fundació Institut Confuci de Barcelona, ​​és una mostra col·lectiva dels treballs de sis fotògrafs catalans i espanyols a la Xina: Sergi Bernal, Víctor Cañellas, Ferran Castrillo, César Merino, Sara Janini i Carles Mercader.

Aquestes jornades, que formen part del projecte Horitzó Àsia, estan organitzades per l'Ajuntament de Vic, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, Creacció i el Festival de Nits de Cinema Oriental, amb la col·laboració de la delegació d'Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona, ​​el Consell Comarcal d'Osona i HKTDC.

Dj, 23 juliol 2015 In Notícies