El tercer Diàleg Horitzó Àsia tractarà la vinculació entre l’educació i el Ju-Do

Aquest dijous a les 12 del migdia, tindrà lloc a la Sala Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, el tercer Diàleg Horitzó Àsia “Ju-Do: el camí de la flexibilitat. Educació i gestió a través dels valors de la cultura japonesa”. Aquest “cara a cara” entre dos experts mostrarà que es pot educar i gestionar empreses mitjançant eines basades en els valors que emanen de la cultura japonesa.

D’una banda, intervindrà d’aquest Diàleg, Ferran Agúndez, economista, MBA IESE, cinturó negre de Ju-Do i fundador de Ju-Do Management, una proposta innovadora de formació integral i empresarial inspirada en els valors d’aquest esport. D’altra banda, hi serà present Xavier Ferràs, degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic - UCC, enginyer MBA i doctor en Administració d’Empreses, així com expert en l’aplicació dels valors del Ju-Do en la direcció d’empreses. Moderarà l’acte Albert Juncà, llicenciat en CAFE, doctor en Sociologia i coordinador del Màster en Sports Management que impulsa aquesta universitat.

El cicle “Diàlegs Horitzó Àsia” té per objectiu acostar la realitat catalana i la de diferents països asiàtics des de diverses temàtiques centrades en els camps de la cultura, l’educació i l’empresa.

Dj, 14 Mai 2015 In Notícies