El segon Diàleg Horitzó Àsia creuarà diferents visions i experiències empresarials entre la Xina i Catalunya

El dijous 26 de febrer a les 7 de la tarda, Creacció acollirà un diàleg a càrrec de David Benet i Saniger i Shu-Hui Chou, presentat per Àlex Fernàndez, vicepresident del Consell Empresarial d’Osona

 

El proper dijous 26 de febrer, l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement “Creacció” (C. Dr. Junyent, 1) acollirà, a les 7 de la tarda, la segona de les conferències-tertúlies dins el cicle “Diàlegs Horitzó Àsia” sota el títol “Xina i Catalunya: visions empresarials encreuades”. En aquesta ocasió, el diàleg té per objectiu conèixer i encreuar les diferents visions, experiències i col·laboracions empresarials xineses i catalanes des de la perspectiva de dos empresaris estretament vinculats als mercats asiàtics.

D’una banda, es comptarà amb la presència de David Benet i Saniger, Director General de SAHECO (Nangtong, Xina) i expert en mercats asiàtics i, de l’altra, Shu-Hui Chou, assessora d’empreses catalanes interessades en aquests mercats. L’acte estarà moderat per Àlex Fernàndez, vicepresident del Consell Empresarial d’Osona.

Aquest cicle “Diàlegs Horitzó Àsia” té per objectiu acostar la realitat catalana i la de diferents països asiàtics des de diverses temàtiques centrades, sobretot, en els camps de la cultura, l’educació i l’empresa.

Recordeu que Horitzó Àsia és un projecte impulsat per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, l’agència d’emprenedoria Creacció, l’Associació Nits de Cinema Oriental i l’Ajuntament de Vic, amb la voluntat de potenciar estratègies integrades en relació a l'Àsia que puguin afavorir el desenvolupament econòmic, social, educatiu i cultural de la ciutat de Vic i el territori. 

 di leg

 

 

 

Dt, 12 Mai 2015 In Notícies