Divendres es lliura públicament la Beca Horitzó Àsia 2014

El divendres 19 de desembre a les 12h. la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya acull l’acte de lliurament públic de la Beca Horitzó Àsia 2014, atorgada a un estudiant de doctorat d’aquesta universitat, i la presentació, també, de la nova web del projecte Horitzó Àsia. L’acte anirà a càrrec del rector de la UVic – UCC, Jordi Montaña, el regidor de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic, Joan López, i el Vicerector de Relacions Internacionals i Formació Contínua, Joan Masnou.

La Beca Horitzó Àsia, finançada amb 2.250 euros per part de l’Ajuntament de Vic, té per objectiu fomentar l’establiment de futures relacions amb altres universitats i centres de recerca de l’Àsia i fomentar la codirecció de tesis doctorals, que puguin afavorir el desenvolupament econòmic, social, educatiu i cultural de la ciutat de Vic i el territori. Aquest ajut s’ha donat a un estudiant de doctorat de la UVic - UCC que lidera un projecte del qual es donarà més detall a l’acte de lliurament. Realitzarà una estada de curta durada durant el 2015 a un país asiàtic.

Finalment, també s’aprofitarà aquest acte per presentar la recent estrenada pàgina web Horitzó Àsia, un espai virtual que vol ser un mitjà de comunicació i divulgació de l’activitat que genera el projecte, no només com un recull d’actes d’agenda i notícies, sinó també com un espai de trobada d’aquelles persones interessades en el món asiàtic.

Dc, 17 desembre 2014 In Notícies